Menu Luk

Salgsbetingelser

Midlertidigt pris- forbehold

Da vi konstant modtager voldsomme leverandørprisstigninger pga. de stadig stigende globale omkostninger på råvarer og fragt m.m., må vi desværre indføre et prisforbehold for varer, vi ikke har på lager. Såfremt vi ikke kan levere den bestilte vare til den anførte pris, vil vi kontakte ordreafgiveren med tilbud om aktuel pris.

Nedenstående salgbetingelser gælder for alle leverancer fra Brand-Tech.

Hvis der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Brand-Tech, gælder disse betingelser.

Priser
Alle vores priser er i DKK excl moms

Du kan købe vores varer via vores webshop, via mail eller over telefonen. 

Sender du os en mail, vil vi bestræbe os på at besvare hurtigst muligt.

Betaling

Bestilling

Der er 8 dage netto Pr. faktura – eller efter aftale.

Det offentlige faktureres elektronisk efter oplyst EAN-nr.

Vi anvender ikke fakturagebyr eller ekspeditionsgebyr

Vi tillader os dog at viderefakturere eventuelle leverandørgebyrer ved hjemtagelse af specialvarer. Dette vil dog blive oplyst

Ved manglende betaling:

Der fremsendes rykkerskrivelse pålagt kr. 100,00 uanset fakturaens beløb, ved for sen betaling.

Herudover tillægges kompensationsgebyr, iht. gældende lovgivning på kr. 310,00

Fordringen overdrages herefter til inddrivelse hos advokat- og inkassobehandling, med deraf følgende yderligere omkostninger for købers regning. Der vil blive opkrævet morarente på 2% pr mdr. efter forfaldsdag

Endvidere forbeholder vi os ret til at annullere eventuelle opnåede specialrabatter.

Levering:
Levering Ab lager eller efter aftale.

Leveres  for købers regning og risiko.

Varer kan afhentes efter aftale

Forsendelser foretages hovedsageligt med fragtmand til lavest mulige netto-fragtrater som viderefaktureres uden tillæg fra vores side. Småpakker kan sendes med GLS-Pakketrans eller post.

Returnering:
Kun kurante varer i originalemballage tages retur og kun efter forudgående aftale inden for max 1 uge fra leveringsdagen. Omkostninger i forbindelse med returnering afholdes af køber. Specielt hjemtagne varer kan ikke returneres. For varer der returneres, forbeholder vi os ret til at fratrække returgebyr.

Ved køb som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Leverede varer tilhører Brand-Tech indtil de er betalt

Tvist

Tvist mellem partnerne forgår efter Dansk lov og retsinstans

Forbehold :   Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.